Staatsiefoto van een famous writer en Moi!.....


knipoogtrans.gif (7302 bytes)

 

Dit weekend mijn rolletje volgeschoten in het Letterkundig Musem in Den Haag, bij de lezing van Remco Campert.

Hij las eerst voor uit eigen werk en deed dat erg leuk. Op zijn gemak, ontspannen. Hij begon met een serieus stuk, daarna wat korte verhalen. Sommige behoorlijk hilarisch. Tenslotte wat gedichten. De 3 kwartier waren zo om en het is verbazingwekkend om te zien hoe iemand die in aanleg toch nogal bedeesd en verlegen is, zo met een zaal om kan gaan.

Na de vragen werd er gesigneerd en ik had mijn ruim 30 jaar oude, versleten exemplaar van het "Het leven is verukkeluk" mee genomen. Mijn zoon, ook aanwezig, had ik het fototoestel in de hand gedrukt met de opdracht een foto te maken op het moment dat er gesigneerd werd en dat deed hij braaf. Toen zei die klier (mijn zoon dus, niet Remco C.) met een brede grijns: "Meneer Campert, mijn moeder zou OntzEttend graag met U op de foto willen".

Ik verschoot van kleur en riep iets van gedraag je enzo, maar R.C. vond het een prima plan, nodigde me uit achter de tafel en daar stond ik met een kop als een boei voor het front, iedereen kijken, je kent dat wel. Dus ik heb nu een "staatsiefoto van de famous writer en Moi". Die kerels moeten wat doen om hun brood te verdienen, denk ik dan........

RemcoIneke.jpg (104374 bytes)

transwurmli.GIF (2800 bytes) Ineke

relevante links:

  • ......?

 

(relevante links toe te voegen, of commentaar? Laat me het even weten: eisjen@boekgrrls.n)

Boekgrrls

Laatste keer bijgewerkt: 08/01/01  Eisjen

Terug naar top pagina